Google PlusFacebookTwitter

My blue world is really a happy place

By on Jun 14, 2014 in Design, First Floor, Music Room, Powder Room | 0 comments

Blue.  It is my favorite color.  I love so many hues from peacock, to aqua to baby blue to robin’s egg.  Give me shades of blues and greens and I’m one happy camper.  It’s probably not a coincidence that my sign is Cancer – a water sign. My other hero during this renovation (outside of Jonathan) is my friend, and designer, Scott Laslie. Scott and I have traveled in many of the same circles for years in Atlanta.  When we started this project, I reached out to him to help with our interiors. I now know why he has earned such a great reputation. In addition to having impeccable taste, he listens and delivers.  Scott has since moved to Chicago and without even seeing our home, he came back with an incredible design after a few phone conversations and fabric samples. I am so excited about the way this is going to turn out! (Please ignore my dirty porch staging area)...

Progress!

By on May 26, 2014 in Back Porch, Bonus Room, Cellar, Dining Room, First Floor, Foyer, Kitchen, Lounge, Master Bathroom, Master Bedroom, Master Closet - Hers, Master Closet - His, Music Room, Office - His, Pantry, Renovation, Second Floor, Third Floor, Upstairs Landing, Wine Cellar | 2 comments

Lots and lots of progress has been made over the last two weeks.  Here’s the state of the house as of this weekend. The door will be removed and reused and a window will go here.  This was used when the home was duplexed years back. Framing is almost completed.  The house is wrapped.  Next up is the installation of the windows and the roof.  One thing we are really happy about is that our house looks exactly the same from the front. All you can really see from their is one of the gables. Contextually it still fits in the neighborhood. The entry is pretty much the same, except now you can see all the way out to the back.  The amount of light that has been created is tremendous.  Our house was always a little dark in areas.  That will no longer be the case. This is the music room.  It used to be where we watched TV.  Now, thanks to our friend Kevin who moved to NYC, we will have a...